Bygg framtidens samhälle med vår expertis

Projektering

Vi har en bred kunskap och expertis inom projektering, och erbjuder skräddarsydda lösningar som är anpassade efter varje kunds unika behov. Vårt fokus ligger på att skapa innovativa och effektiva lösningar, och vi arbetar alltid för att hitta den bästa möjliga lösningen för varje projekt. Vi använder moderna verktyg och tekniker för att säkerställa att varje projekt är av högsta kvalitet.

Projektledning

Vi på Primaplan erbjuder projektledning av hög kvalitet, med fokus på att leverera projekt i tid och inom budget. Vi ser till att alla delar av projektet samarbetar sömlöst och att alla teammedlemmar är informerade och engagerade i projektet från start till mål. Våra projektledare har lång erfarenhet och är dedikerade till att skapa en smidig och effektiv process för varje projekt vi arbetar med.

Kalkyl

Vi på Primaplan är experter på att skapa noggranna och realistiska kalkyler för olika typer av projekt. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att förstå deras behov och förväntningar, och ser till att alla kostnader och resurser tas med i beräkningen. Vi har lång erfarenhet av att skapa kalkyler för projekt av olika storlekar och komplexitet, och våra kunder kan alltid lita på att vi levererar en noggrann och pålitlig kalkyl.

Inköp

Vi erbjuder en professionell och effektiv inköpsservice för att säkerställa att dina projekt har de resurser och material som behövs. Vi har goda relationer med leverantörer över hela norden och kan garantera hög kvalitet på allt vi köper in. Vi har en strukturerad process för att hantera inköp, vilket garanterar effektivitet och leverans i tid till konkurrenskraftiga priser.

Söker du en elkonsult?

Vi hjälper dig!