En engagerad och samarbetsinriktad utmanare.

PrimaPlan är en snabbt växande teknikkonsultbolag, grundad och driven av erfarna konsulter inom branschen. Firman startades av Andreas Linderoth, Fredrik Säll och Ola Andersson i september 2019.

PrimaPlan består av engagerade, entusiastiska och vidareutbildade teknikkonsulter med bred kompetens. Med över 100 år sammanlagd erfarenhet i branschen hjälper vi på PrimaPlan bygg- och fastighetsbolag med ritningar, förstudier, system- och bygghandlingar samt projektledning, installationssamordning och kalkyl/kostnadsberäkningar främst inom el och säkerhet.

Vi har jobbat på olika positioner, bland annat som beställare i byggbranschen, och förstår mer än väl vad som förväntas av oss. Det gör också att vi har ett ekonomiskt tänk i allt vi gör och kan bevaka vår beställares intressen i projekten.

Nära samarbete med våra kunder

Genom vår egen bakgrund som elentreprenörer förstår vi värdet av samarbete och kommunikation. Därför arbetar vi med snarare än åt våra kunder – det bästa sättet att hitta den bästa lösningen för varje projekt. Våra handlingar är alltid utformade efter beprövade och effektiva metoder så att du får en handling som fungerar – även i praktiken.

Hos oss är ingenting en överraskning och som kund är du involverad i hela processen. Vi arbetar hårt med att prestera enligt våra kunders förväntningar och att leverera hela paketet – allt du behöver men kanske inte tänkt på. En komplett lösning helt enkelt.

Vi ser vårt arbete som en viktig bit av pusslet i samhällsbyggandet och tar därför stort ansvar för att våra lösningar ska vara så energieffektiva som möjligt. 

Söker du en teknikkonsult?

Vi finns för dig!